Германската фондација за меѓународна правна соработка (ИРЗ) одбележува 25 години од нејзиното постоење

GermanFoundationIRZ

На 16 мај 2017 година, Германската фондација за меѓународна правна соработка (ИРЗ), ќе одбележи 25 години од нејзиното постоење.
Директорот на Бирото за застапување пред Европскиот суд за човекови права м-р Костадин Богданов на покана на фондацијата, ќе биде дел од одбележувањето кое ќе се одржи во Министерството за правда во Берлин, Германија.

logo_EN

ЛОКАЦИЈА

АДРЕСА

Ул. Димитрие Чуповски бр.9
1000 Скопје
Република Северна Македонија

избери јазик

КОНТАКТ ИНФО

тел: +389 02 3109 784
емаил: biroescp@mjustice.gov.mk
веб: www.biroescp.gov.mk