Научна и стручна расправа на тема: „Парадигмата на незаконитите докази и плодовите на отровното дрво“

foto-17

На 21 април 2017 година, беше одржана научна и стручна расправа на тема: „Парадигмата на незаконитите докази и плодовите на отровното дрво“ во организација на Здружението за кривично право и криминологија на Македонија (ЗКПКМ), во соработка со Центарот за стратегиски истражувања на МАНУ и Амбасадата на САД во Република Македонија.

На научната расправа свое учество зема Директорот на Бирото за застапување на Република Македонија пред Европскиот суд за човекови права м-р Костадин Богданов, кој говореше за недозволените докази во јудикатирата на Европскиот суд за човековите права.

Научна и стручна расправа на тема: „Парадигмата на незаконитите докази и плодовите на отровното дрво“

ЛОКАЦИЈА

АДРЕСА

Ул. Димитрие Чуповски бр.9
1000 Скопје
Република Северна Македонија

избери јазик

КОНТАКТ ИНФО

тел: +389 02 3109 784
емаил: biroescp@mjustice.gov.mk
веб: www.biroescp.gov.mk