40 години Факултет за безбедност – предавање од владиниот агент м-р Костадин Богданов

По повод 40 години од формирањето на Факултетот за безбедност – Скопје, Ве покануваме на предавањето кое ќе го одржи владиниот агент м-р Костадин Богданов, директор на Бирото за застапување на Република Македонија пред Европскиот суд за човекови права.
Предавањето на тема „Механизмите за заштита на човековите права пред Советот на Европа“ ќе се одржи на 11.04.2017 (вторник) во 12:00 часот во Библиотеката на Факултетот за безбедност – Скопје.
Факултет за безбедност – Скопје

ЛОКАЦИЈА

АДРЕСА

Ул. Димитрие Чуповски бр.9
1000 Скопје
Република Северна Македонија

избери јазик

КОНТАКТ ИНФО

тел: +389 02 3109 784
емаил: biroescp@mjustice.gov.mk
веб: www.biroescp.gov.mk