Home

header-img

НОВОСТИ

 • Билатерални средби со Одделот за извршување на пресудите и одлуките на ЕСЧП
  На 20 и 21 февруари 2019 година, во билатерална посета на Р.Северна Македонија беше делегација од Советот на Европа, предводена од г-дин Fredrik Sundberg, Раководител на Одделот за извршување на пресудите и одлуките на ЕСЧП при надлежниот Генерален секретаријат на Советот на...
  повеќе ..
 • Оглас за вработување бр. 1/2019
  Министерство за правда – Биро за застапување на Република Македонија пред Европскиот суд за човекови права објавува Оглас за вработување на 2 (две) лица Министерство за правда – Биро за застапување на Република Македонија пред Европскиот суд за човекови права...
  повеќе ..
 • Воведен е нов пребарувач на ЕСЧП – ‘Фаза на постапката’
  Европскиот суд за човекови права, на својата веб страница www.echr.coe.int, воведе он-лајн пребарувач SOP (State of Proceedings/Etat de la Procedure/Фаза на постапката), кој овозможува на едноставен начин, да се констатира во која фаза на постапката се наоѓа одредена жалба пред...
  повеќе ..

ПРЕСУДИ И ОДЛУКИ - РМ

presudi-i-odluki

ИЗВРШУВАЊЕ

izvrsuvanje

ЛОКАЦИЈА

АДРЕСА

Ул. Димитрие Чуповски бр.9
1000 Скопје
Република Северна Македонија

избери јазик

КОНТАКТ ИНФО

тел: +389 02 3109 784
емаил: biroescp@mjustice.gov.mk
веб: www.biroescp.gov.mk